joi, aprilie 08, 2010

Amintiri...


O sa va para amuzant..dar azi mi-am amintit cum era cu primul meu prieten.:))
Voi va mai amintiti de prima voastra relatie? Eu da si ma amuz copios facand o comparantie intre acum si atunci.:x
Il cheama Alex si eram printr-a 3-a, daca nu ma insel. Imi aduc aminte ca imi placea atat de mult scoala pe atunci, pentru ca doar acolo il vedeam (nu era inca generatia Messenger si telefoane mobile). Ne intalneam in week-end si stabileam ora dinainte, iar daca ploua, nu conta noi veneam.:)) Ceea ce e amuzant acum pentru mine e ca vorbeam prin bilete, de fapt ce bilete, scrisori intregi. Imi amintesc si acum scrisul lui mic si cu multe codite. Si stiu ca la urma tot timpul scria intr-un colt "Te pup scumpa mea!". Frumos ce sa mai! Mancam pufuleti cu surprize si inelul din snacks mi l-a daruit mie. Acum mi se par stupiditati, dar amintirile nu mor niciodata, indiferent cum ar fi ele. La banchet in a 4-a tin minte ca nu-l lasa o fata din E deloc in pace, iar eu eram suparata foc.:)) Ma bucur ca atunci nu eram atat de tampiti incat sa aruncam cu noroi, sa ne adresam vorbe urate si altele. E unul din putinele lucruri care sunt in plus fata de astazi. Orice ar fi e bine sa mentii o legatura frumoasa si sa ramai cu o amintire frumoasa. Pacat ca nu toti gandesc la fel!

6 comentarii:

  1. lucruri simple .. poate banale pentru uni oameni care se considera tare maturi insa cu o insemnatate tare frumoasa si o semnificatie aparte.

    RăspundețiȘtergere
  2. Toti ne amintim de primul prieten , oricum ar fi fost el ,iar oricat am creste , unele amintiri raman acolo,oricat de banale ar fi ele. >:D<

    RăspundețiȘtergere
  3. "prietenul" din clasa a 4a... ne-am regasit peste ani. (si sunt 4 luni acusica :">)
    e frumos, noi ne amintim impreuna de "cum era cand eram mici..."

    RăspundețiȘtergere
  4. Hehe... frumoasa povestea voastra... ai mai pastrat macar legatura cu el sa va vedeti macar ca amici si sa va aduceti aminte impreuna de acea perioada.

    RăspundețiȘtergere