joi, aprilie 01, 2010

Penibilitate ajunsa la maxim:|

Sau mai bine zis: epidemie de bloggeri. Zic asta pentru ca mai nou tot romanu` are blog. Are, are, bravo lui, e o munca in plus, deci trebuie apreciata. Dar de aici pana la a-ti face un blog prin intermediul caruia sa-i zici baiatului pe care-l placi ce simti e cale lunga.:)) Mai nou, liceul meu e plin de bloggerite.
Radeam aseara cu o tipa de-o tampenie de jurnal, care mai nou inseamna blog. Hello! Treziti-va! A-ti crea propria pagina, nu inseamna un jurnal unde-ti scrii durerile! Pe cine mai intereseaza in ziua de azi ceea ce te doare pe tine? Eu cel putin nu o sa ma plang niciodata aici. Parerea mea e ca un blog e deschis, pentru a aduce un plus de informatii, pentru a aduce un zambet, nu pentru a cuceri un baiat si pentru a rade ceilalti de tine.:))
Deci, sa va povestesc: tipa era la apogeul absurdului. Pe langa faptul ca scria despre 2-3 fufe de pe la ea in clasa, despre cat de mult le iubeste si le slugareste, in fiecare postare isi invoca iubirea ei ascunsa si neimplinita. Bun, bun, sa zicem romantic.:-? Dar de aici, pana la a scrie ca se bucura cand arunca cu creta in ea, e cale lunga. Fata asta clar, sufera de bagare in seama. Plus ca, mai si specifica de 2-3 ori cat e ea de urata, lucru care ne face sa credem si noi asta, pentru ca totul porneste de la persoana care o zice. Femeie! Un jurnal la librarie e 10 lei si scrie acolo pana nu mai poti, dupa care da-il!:))
Stiu ca va citi acest post, stiu ca vor aparea comentarii cu anonim, deci asta inseamna ca a deranjat-o. Sper ca iubirea sa ti se indeplineasca!>:D<

Un comentariu: