miercuri, iunie 16, 2010

Caut...

Dar nu la ziare.:)) In fiecare zi caut ceva nou, dar in acelasi timp ceva care sa-mi faca placere. Cred ca aceste "cautari" trebuie trecute in "my wish list". Bineinteles ca nu am una, dar toate au un inceput.:))

-in primul rand caut o modalitate de distractie in acest oras frumos, micut, curat, dar ingrozitor de plictisitor. Tot romanu` merge in Omerta sa-si ia aeru` si ma opresc aici :d..tot romanu` merge la gratare daca tot a inceput vara...tot romanu` merge la terase, dupa ce doarme toata ziua...Deci vreau! Chiar vreau modalitati de ale voastre de distractie. Bine, nu zic ca astea nu merg, dar nu tot timpu` . Vreau ceva deosebit.

-caut undeva sa lucrez ca mor de plictiseala si nu pentru bani. Vreau sa vad si eu ce statut am cand lucrez, cum ma simt, ce "aer" imi iau.:)) Bineinteles, din nou nu ai unde, decat la o terasa amarata la care iti cere n ani de experienta.

-caut combinatia perfecta intre liniste, stabilitate si distractie. Cred ca la mare o voi gasi. Deci caut MAREA!:))

5 comentarii:

  1. Combinand cele trei as putea sa-ti spun ca "in Botosani" TE POTI DISTRA plecand LA MARE, ANGAJANDU-TE pe o terasa mai rasarita de acolo (pentru ca acolo chiar se castiga mult mai bine ca aici si cauta personal pentru vara :P).

    RăspundețiȘtergere
  2. Acum serios... daca vrei sa iti ocupi intr-un mod util timpul liber in care altfel te-ai plictisi de moarte incearca sa-ti gasesti ceva de facut vara asta... o vacanta poate fi un moment ideal pentru a-ti descoperi si a-ti educa o noua pasiune... uite de exemplu poti sa incerci sa te apuci de fotografii - sa studiezi ce si cum pe net si pe urma sa mergi sa exersezi in natura. :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Hai in Vama Veche :D Gasesti ceva de facut pe acolo ;))

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumesc de idei...
    Stiu ca la mare e "tara tuturor posibilitatilor"
    O sa merg si la mare, dar am nevoie de ceva aici si urgent, nu ceva temporar.:*

    RăspundețiȘtergere
  5. iti recomand orice activitate de voluntariat de pe la noi din oras sau de ce nu orice activitate ce priveste viata mai artistica de prin judetul nostru.

    RăspundețiȘtergere