marți, iunie 15, 2010

Chestii...


Ma gandeam ca in fiecare zi imi dau seama de cate un lucru si din fiecare situatie reiese cate ceva. A avea un blog poate fi o dovada de curaj, sa zicem, pentru ca intr-un fel sau altul te deschizi in fata celorlalti, ceea ce altii nu o fac chiar si cu prietenii lor (bineinteles daca nu este un blog axat pe filme, muzica, jocuri, etc.).
Ma gandeam ca in fiecare zi sa va dau o tema la care sa reflectati, care poate face parte din viata mea, ca si consecinta la ceea ce am trait.


Astazi, ma rog nu numai astazi, sunt de parere ca la polul opus iubirii nu este ura, ci indiferenta. Adica, nu as putea sa urasc o persoana pe care am iubit-o, ci pur si simplu sa o tratez cu indiferenta. Ba mai mult, ura nu este un sentiment, cel putin pentru mine. Nu as putea sa simt asa ceva pentru nimeni, oricat de mult rau mi-ar face.

5 comentarii:

  1. E adevarat . Si ura nu-ti poate face atat de mult rau ,precum ti-ar face indiferenta,mai ales dupa ce ai iubit 'neconditionat',sa zic asa, o anumita persoana. :*

    RăspundețiȘtergere
  2. Ba da, poti sa urasti o persoana pe care ai iubit-o... ba chiar cred ca au dreptate cei care spun ca de la dragoste la ura e un singur pas... indiferenta apare doar atunci cand sentimentele (fie ele dragoste sau ura) dispar...

    RăspundețiȘtergere
  3. In dragoste indiferenta-i cea mai grea...:(

    RăspundețiȘtergere
  4. Indiferenta este cea mai puternica arma!

    RăspundețiȘtergere
  5. depinde de fiecare cum si in ce scopuri o foloseste!

    RăspundețiȘtergere