joi, iunie 24, 2010

Chestii...

E seara si e vremea chestioarelor...Iar va plictisesc cu ale mele, dar intr-un fel prin intermediul acesta ma mai destanui...:)
Chestia interesanta este ca zilele astea am observat ca toate lucrurile vin in completarea celorlalte. Ba mai exact: o intamplare, experienta mai dificila este facuta sa evidentieze intentiile bune. Si mai e vorba aia a romanului, cand trage linie: "Tot raul spre bine!". E o chestie interesanta, mai mult psihologica, de incurajare a sinelui, faptul ca reusim sa "extragem" binele dintr-un lucru care e aparent total negru. Si totusi, atunci cand va e greu, in completare vine acea parte buna, acel moment cand simti ca ai tot sprijinul si intelegerea persoanei de langa tine, faptul ca te simti protejat, inteles. Si acum imi vine in minte un subiect pentru o noua postare, ceva de genul: Rolul relatiilor interumane. In fine, vom vedea.
Aaa, mai era chestia aia: "Un rau nu vine niciodata singur!". Intr-adevar belelele se tin lant, dar la fel de bine pot fi insotie de lucruri pozitive, care sa mai atenueze din gravitate.
>:d<

6 comentarii:

  1. Lasa ca or sa treaca toate... ai si stii ca dupa orice ploaie rasare si curcubeul. :)

    RăspundețiȘtergere
  2. stiu ca am vazut mai multe filme despre acest subiect ... un fel de fizica cuantica in care legea atractiei are un rol esential.
    Totusi eu unu sunt de parere ca nu e bine sa fie totul roz pentru ca nu am mai fi in stare sa ne creeam propria personalitate si probabil am deveni doar niste simpli robotei aproape toti la fel.
    O lume fara diversitate e ca si un tablou fara nuante.

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu..
    Are legatura cu bubele mele:))

    RăspundețiȘtergere
  4. Unde disparusi bre? Ai plecat dupa Andrei la Agafton? Ca vad ca nici tu nu mai scrii nimic. :P

    RăspundețiȘtergere
  5. lasa ca revine ea ca de nu vai de urechiusile ei :D

    RăspundețiȘtergere