miercuri, iunie 16, 2010

Comentam doar ce ne intereseaza..:))


O chestie ma amuza maxim.:)) De ce un profil de hi5 este mult mai comentat si vizualizat decat un blog? Lumea chiar nu realizeaza ca daca iti pui niste tocuri si te apleci putin la camera este mult mai simplu decat sa scrii ceva si sa scrii bine pe un blog? Macar de aici poti afla informatii noi, poti invata lucruri educative, pe cand de acolo ce sa inveti? Cat e de buna aia si ca toti o invita la un suc?:| Am hi5, nu zic. Am mult mai multe vizualizari decat pe blog si totusi nu ma pasioneaza. Am o intrebare: traiti din hi5? Va imbracati frumos, cumparati aparate de milioane de lei sa postati fotografii la zi? Chiar va mai pasioneaza cine pe cine are in top, cine i-a mai dat comment si cine o mai baga in seama pe gagicata?:) Sincer, nu ma preocupa. Il am, intru, vad daca m-a cautat cineva, daca nu ies. E doar un site de socializare, nu e o modalitate de a trai si de a combina!
Si totusi traiesc cu speranta ca un blog va fi mai cautat si mai apreciat decat un profil de hi5.

10 comentarii:

  1. daca am facebook se pune ? :)) :">

    RăspundețiȘtergere
  2. macar facebook e mai educativ:))
    dar si acolo prostia e in floare...cum spuneam...trebuie sa stii de unde sa alegi

    RăspundețiȘtergere
  3. Pai nici din blog nu traiesti. :P

    Oricum raspunsul e unul foarte simplu... pe hi5 are cont tot taranul... e usor sa intri si sa dai un comment acolo prin care eventual sa spui doar "sal papusa" sau "c bn art", pe cand un blog e mai greu de gasit, iar odata gasit nu orice retard poate sa comenteze pentru ca aici, spre deosebire de haifaiv, teoretic ar trebui sa mai si spuna ceva...

    RăspundețiȘtergere
  4. daca un profil pe haifaiv e comentat mai mult decat un blog asta inseamna, clar, ca profilul ala de pe hi5 are mai mult succes decat blogul respectiv. asta e, asta suntem. cat despre toti taranii care au conturi pe hi5, ce sa spun, am gasit unii care au cate 3 conturi... e adevarat ca hi5 e mai la indemana (la fel si facebook, e o oarecum "elitist" si creator de circumstante atenunate sa spui ca e mai "educativ", poate-i mai lipsesc din poze cu ţâţe si cururi, da' asta nu inseamna numaidecat educatie, cat bun simt) da' pentru cineva care vrea sa-si delecteze intelectul e la indemana sa gaseasca un blog.
    da' acu' ma intreb: de ce sunt atatia oameni care nu au nimic de spus si totusi tin un blog?

    RăspundețiȘtergere
  5. Parerea mea e ca oricine care intr-adevar tine un blog si nu doar are un blog (adica posteaza regulat, articole si nu doar embeduri cu filmulete de pe youtube) are ceva de spus... pentru ca altfel nu s-ar justifica efortul.

    RăspundețiȘtergere
  6. hai totusi sa clarificam ceva ... hi 5 este ceva si blogul altceva, nu are nimic in comun una cu alta. hi5 e ceva ca si socializare sau na pentru majoritatea matrimoniale pe cand blogul reprezinta cu totul altceva. Sa incercam totusi sa facem o diferente dintre acestea doua.
    Blogul este facut pentru ca ai ceva de spus, de exprimat sau pur si simplu este un mod de a avea un loc virtual sau o arhiva in care sa pui poze, idei, ganduri sau tot felul de lucruri ce ne trec prin capusor la un moment dat. Fiecare e liber sa isi creeze blogul asa cum crede de cuviinta... unii il fac foto, altii video, altii personal etc.

    Cat despre chestia cu blog mai cautat ... asa cum am mai spus aci e ca si in viata reala, nu tot timpul o persoana care are un anumit talent chiar si reuseste sa fie cunoscuta mai ales daca nu apuca sa fie "vazuta" de persoanele care trebuie si de la care sa primeasca sprijin si sa se autopromoveze.
    Blogul este ca si un proiect de uzura nimic nu se intampla peste noapte ci mai degraba creste si se dezvolta in timp mai ales calitativ si odata cu asta te asigur eu ca vor veni si vizitatorii dar mai ales vor reveni pentru ca calitatea unui blog nu consta in numarul vizitatorilor unici ci mai degraba in cei care dupa ce au intrat azi revin si maine si tot asa.
    Un blog nu are nevoie de asemeena vizitatori pe care hi5 ii are care doar sa comenteze mai mult de forma pentru a impresiona ci are nevoie de oameni care sa contribuie cu idei si pareri obiective astfel incat din orice discutie sa iasa ceva constructiv.

    RăspundețiȘtergere
  7. Si cred ca ar mai fi o chestie... pe hi5 mai e nebunia aia... sa ai cat mai multi prieteni, commenturi, etc asa ca multi dau add la tot ce prind si comenteaza peste tot pe unde apuca doar sa-si creasca "popularitatea".

    RăspundețiȘtergere
  8. Va multumesc pentru pareri.:*
    Movi, inca o data ti`ai batut gura cu mine.:))
    Si nu inteleg unde bate Anonim cu acele apropouri...probabil de aia e anonim;))

    RăspundețiȘtergere
  9. Foarte mare dreptate ai.. eu nu am nici facebook nici hi5 nici alte conturi inutile pe site-uri de socializare, si ma simt om, hi5-ul si facebook-ul sunt respective varstei.. ma rog Blog Rullzzzzz!

    RăspundețiȘtergere