miercuri, iunie 16, 2010

Dintr-o multitudine de prostii...

..trebuie sa alegem si ce este bun. E ca si cum dintr-un lan de buruieni exista o floare aleasa. Oricum, exista si tendinta asta de a se generaliza, cum ar fi Moldova: o regiune de betivi, de lenesi, etc. Dar stai, frate! Nu toti sunt asa. Chiar nu... In fine deviem de la subiect...
Era vorba despre Youtube si despre Internet in general. Da, ok. Youtube este un site in care poti gasi muzica, traileruri, trucuri, interviuri, etc. Dar, pe de alta parte e un mare fake. Orice prost poate face un filmulet, dandu-se drept cineva, pentru a-i strica imaginea. Si nu numai, sunt multe facaturi, iar eu m-am saturat de ele. E simplu! E ca si cu oamenii: trebuie sa stii pe cine si de unde sa alegi.
Un exemplu elocvent e un film pe care l-am vazut la cinema: Website Story. Nu l-am gasit pe torrent, dar cand apare as vrea sa-l revad. "Nu stiu cat este de bun, dar e sincer." (Dan Chisu, regizorul filmului) Deocamdata vizionam un trailer:

4 comentarii:

  1. Nu e chiar asa... sa stii ca in timp graul se cerne de neghina... uite cand s-a lansat wikipedia toata lumea spunea ca nu are cum sa merga pentru ca oricine poate sa intre si sa editeze pagina scriind tot felul de prostii... de exemplu eu pot sa intru si sa scriu de exemplu ca vadim tudor e de nationalitate maghiara... si totusi astazi Wikipedia este 90% la fel de exact ca Enciclopedia Britanica... de ce? pentru ca numarul celor care au introdus informatii de calitate au depasit cu mult numarul impostorilor...

    RăspundețiȘtergere
  2. Asta e adevarat...si totusi ma mira de cum "raufacatorii" nu se baga si acolo?

    RăspundețiȘtergere
  3. S-au bagat, dar fiind mult mai putini, ceea ce scriau ei gresit era imediat corectat de "the good guys"... si cand au vazut ca nu tine smecheria au renuntat. :))

    RăspundețiȘtergere
  4. http://thepiratebay.org/torrent/6031395/WebSiteStory.2010.DVDRip.XviD-LAP
    ;)
    Anonimusica

    RăspundețiȘtergere