luni, decembrie 27, 2010

Facebook-Noul Cancan de Botosani

Putem afirma cu certitudine ca aici aflam ultimile picanterii din viata micilor "vedete" in devenire. Cum s-a mai cuplat misteru` de la liceul X cu aia care 100 si cv de like-uri la o poza, mai punem un status care sa rupa gura targului, dar mai ales cine cu cine s-a mai combinat. Intri pe Facebook...iti apar actualizarile si ce sa vezi? "X" is single! :O Asta da stire. Din momentul ala, intregii cititori se impart pe diverse categorii: una ar fi curiosii care vin mereu cu: "Vai nu se poate! Dar de ce?", alta ar fi fratii si surorile care o compatimesc pe victima cu fraza geniala: "Nu plange ca s-a terminat, zambeste ca s-a intamplat!", apoi vin aia care sunt in extaz si dau like peste like, dupa care mai adauga un comentariu cu: "Extralike!".
Instantaneu, toate sentimentele si energiile pe care le poseda respectiva persoana sunt uploadate pe profilul de Facebook propriu. E ceva de genul: "Vaaai! Ce am patit! Nu mai pot!:(( Hai sa scriu pe Facebook!".
Ai derulat in scarba lista de actualizari, ai aflat tot ce mai era nou. Buuun, de acum incepe campania de urmarire, care implica scopuri, obiective insotite de mijloace. Petreci o ora, hai doua, dupa care te suna prietenii sa mergi la cafea. Acolo fiecare downloadeaza bagajul de cunostinte acumulat peste zi si toata lumea schimba pareri. Timpul trece repede, cafeaua e mica, toata lumea se cara acasa.
O noua zi, noi stiri picante, unii rad altii plang, dar macar toti sunt redactori ai Cancanului de Botosani, asa cum pot si ei!

2 comentarii:

  1. Nu stiu voi..dar eu trebuie sa imi culeg cartofii,bostanii,morcovii si alte leguminoase de pe Facebook :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu, de acum tot ce este nou gasesti pe Facebook.Vrei sa afli cine si cu ce au mai facut intri pe Facebook, e mai ceva ca Google.Asta e de acum apa de ploaie.
    Sa vezi in alte tari.Primesti reduceri la intrarea in club daca ai dat like la invitatia respectiva si treburi de genul.Ai un plugin care iti arata in ce statie este autobuzul si cand ajunge la statia ta, asta ca sa nu astepti in frig. :))

    RăspundețiȘtergere