duminică, ianuarie 17, 2010

Eveniment de mare amploare in Botosani..:))

Ce-i drept..Botosani..oras micut, dragut si toate alea...cu putine evenimente...
In randul liceenilor mare forfota cu balurile...Pentru boboceii de a 9-a participanti desigur e o experienta de neuitat...dar si pentru noi restul,fiind chiar un eveniment. E placut sa ne sustinem candidatii si de ce nu, este si o competitie intre licee pentru cel mai artistic bal organizat...Doar ca, liceele bune au facut o traditie in toate, in sensul ca au cea mai buna organizare, cele mai bune momente si desigur cei mai frumosi concurenti:)).
Dar, din pacate, avem noi asa un talent sa stricam ce e frumos cumparand totul cu bani, astfel incat aceasta competitie nu mai este 100% corecta..:)
S-au terminat toate balurile...mare forfota mare...vine FINALA! Ce e drept si aici exista o subiectivitate iesita din comun, prea putini fiind corecti in primul rand cu propria persoana. S-a ajuns sa nu mai conteze atat de mult frumusetea, ci prietenii pe care ii ai si liceul la care esti, toti votand in favoarea scolii lor, nicidecum in favoarea concurentei/concurentului acelei scoli...mai bine zis e o chestie de prestigiu...:-?
Eu o sa fiu corecta. Da! Recunosc invat la Economic, Miss si Mister si-au meritat locul, dar avand in vedere concurenta celorlalte licee, pronosticul meu pentru miercuri este:
Miss: Oscilez intre Popa Anamaria Cristina – Liceul Teoretic “Nicolae Iorga” si Ozcan Ebru – Liceul de Arte “Ştefan Luchian”
Mister: Dimitriu Cosmin – Colegiul Tehnic “Gheorghe Asachi” sau Nistor Cosmin – Colegiul Economic “Octav Onicescu”
Popularitatea..ar merita-o Dănilă Andreea - Colegiul Naţional "A.T.Laurian"(apropo foarte naturala tipa) si Slabu Eusebiu Alexandru – Colegiul Naţional “A.T. Laurian”

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu