vineri, ianuarie 22, 2010

Virusul AP1N1, numit si "virusul roz", este fatal, fata!




Se vorbeste de foarte mult timp despre acest "virus roz", care face cat mai multe victime in randul domnisoarelor. Medicii si oamenii de stiinta au facut cercetari in acest sens si da!...virusul a fost descoperit si se numeste AP1N1. Este o epidemie la nivel national, asa ca sunteti rugati sa luati masurile preventive, ca in cazul gripei porcine. Simptomele sunt ca cele ale unei mici pitipoance de cartier, dar efectul e fatal asupra celora cu care ia contact este fatal. Din cauza gripei porcine nu s-a dat atentie acestei epidemii, dar va anunt ca ea exista si se pare ca virusul nu a murit nici macar acum, iarna! Gecile roz cu paiete, in ton cu cizmele de lac fac furori.
Organele de control va roaga sa va pastrati calmul si sa nu va alarmati daca vedeti un astfel de specimen liber pe strada. Sa nu aveti nici o reactie negativa pentru ca ele au o foarte mare stima de sine si astfel vor ramane dezamagite. Tot ceea ce puteti face e sa va abateti de la "trend" pentru a evita aceasta epidemie.
DE ULTIMA ORA! Gloss-urile, rujurile pe orice nuanta de roz au fost scoase de pe piata ca o masura preventiva.
Desigur va aparea si un vaccin gratuit pe piata, iar daca in cazul gripei porcine am optat "NU" pentru vaccinare, aici cu siguranta voi zice "DA".

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu