vineri, ianuarie 22, 2010

Tu cand faci urat?;;)


Cu totii avem calitati, puncte forte cu care ne afirmam si pe care le scoatem in evidenta ori de cate ori se iveste ocazia. Dar, de asemenea, avem acel punct slab, acea situatie cand ne iesim repede din minti, cand facem urat.:> Astrologii au intepretat aceste situatii in functie de principalele caracteristici ale zodiei si de semnul in care se afla ele.
BERBEC:
Cand face urat?! Berbecul e spaima chelnerilor, a mecanicilor, a croitoreselor... ce mai! - a tuturor celor ce lucreaza in servicii, fiindca e obsedat de faptul ca trebuie sa fie servit pe loc si impecabil..
TAUR:
Cand face urat?! Taurul poate deveni periculos daca isi canalizeaza forta pe fagasul fanatismului (exemple - Hitler si Marx).
GEMENI:
Cand face urat?! Cu ei, nimic nu e batut in cuie. Atragatori ca niste fluturi si la fel de greu de prins, Gemenii deranjeaza adesea tocmai prin lipsa reperelor fixe.
RAC:
Cand face urat?! Racul are toane si schimbari de dispozitie si poate fi superstitios, sensibil la fazele Lunii, etc. Dar, fiindca este discret si abil, obsesiile lui sunt rareori suparatoare pentru cei din jur.
LEU:
Cand face urat?! Reactioneaza foarte prompt si violent cand sunt jigniti, inselati sau subapreciati.
FECIOARA:
Cand face urat?! Cu cat imbatraneste, cu atat devine mai tipicara si mai pisaloaga. I se iarta insa multe, fiindca e inteligenta, practica, harnica si devotata.
BALANTA:
Cand face urat?! - Maniile ei cele mai frecvente tin de nevoia de armonie: "face urat" daca-i e tulburata pacea interioara, daca ii strici ambianta sau daca o agresezi cu zgomote disonante, culori tipatoare ori cu manifestari de prost-gust.
SCORPION:
Cand face urat?! - Daca i-ai gresit, nu te amagi crezand ca va uita. Nu uita niciodata si ti-o plateste cand ti-e lumea mai draga.
SAGETATOR:
Cand face urat?! - daca-i spui ca e snob, se supara, pretinzand ca e doar modern si sociabil.
CAPRICORNUL:
Cand face urat?! - Daca il jignesti sau ii strici planurile nu uita si nu iarta. Nu are simtul umorului si nu e maleabil.
VARSATOR:
Cand face urat?! Independent si incapatanat, se enerveaza instantaneu cand e contrazis sau nu e lasat sa faca ce vrea. Din fericire, ii trece repede. Iar oamenii il iubesc, fiindca e prietenos, saritor, optimist si ii contamineaza cu entuziasmul lui uneori atat de copilaros.
PESTI:
Cand face urat?! Avand o viziune global-intuitiva a lucrurilor, se enerveaza sau se inchid in sine cand li se cer explicatii si argumente logice.

Un comentariu:

  1. ,,CAPRICORNUL:
    Cand face urat?! - Daca il jignesti sau ii strici planurile nu uita si nu iarta. Nu are simtul umorului si nu e maleabil. " cica acum

    RăspundețiȘtergere